Coșul meu
Cos
Coșul este gol.
Prima pagină Dezvoltare personalăParticule de viață - Poarta către tine

Particule de viață - Poarta către tine

Cod:
9786069527214
Particule de viață - Poarta către tine
Particule de viață - Poarta către tine
Particule de viață - Poarta către tine

Există în stoc

Îmi doresc
Preț 40.00Lei
Preț de listă: 50.00Lei
Reducere: 10.00Lei (20.00%)
Cantitate:+-

Descriere

Poarta către tine te invită la o călătorie de explorare care îți poate îmbogăți ființa cu o serie de adevăruri existențiale ce au capacitatea de a-ți potența puterea de a crea experiențe deosebite. Tot ce trebuie să faci este să te deschizi în fața cunoașterii și să îi permiți luminii tale să se extindă pentru a cuprinde răspunsurile pe care le cauți.

Atribute

Autor:
Maria Negru, Petru Ionuț Negru
Editura:
Celestara
Categorie:
Dezvoltare personală
Limba:
Română
Tip coperta:
Paperback
Număr de pagini:
272
Format:
130 x 200
Data apariției:
Octombrie, 2021
ISBN:
978-606-95272-1-4
Cod de bare:
9786069527214

Costuri de livrare estimative

începe la 14.00Lei

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

„Orice ființă este precum un instrument muzical la care toate celelalte forme de viață cântă în mod subtil de dincolo de atingere. Fiecare undă de energie pe care o emiți este asemeni unui vers al unei melodii fără de început și fără de sfârșit...”

 

Poarta către tine te invită la o călătorie de explorare care îți poate îmbogăți ființa cu o serie de adevăruri existențiale ce au capacitatea de a-ți potența puterea de a crea experiențe deosebite. Tot ce trebuie să faci este să te deschizi în fața cunoașterii și să îi permiți luminii tale să se extindă pentru a cuprinde răspunsurile pe care le cauți.

Privind înăuntrul tău, dar și în profunzimile a tot ceea ce există, înțelegi că fericirea face parte din tine și poate fi percepută de către ochii în care înflorește conștient cunoașterea și simțirea intuitivă.

Citind rândurile acestei cărți deprinzi abilitatea de a trăi plenar. Fiecare pas înainte prin Poarta către tine te ghidează înspre a da un sens mai frumos vieții tale.

 

*Poarta către tine este prima carte din seria de volume numită Particule de viață. Seria va ghida cititorii, pas cu pas, înspre a-și cunoaște și proiecta în exterior propria lumină celestă, puterea creatoare și vitalitatea cu care ne-a înzestrat Universul. De la conștientizarea divinului din noi, la alegerea conștientă a gândurilor și a experiențelor pozitive, până la adoptarea unui stil de viață în acord cu lumina ce ne-a fost dat să o trăim și să o dăruim în jurul nostru.

 

 

Această carte ți se potrivește dacă îți dorești să:

 

 • Îți urmezi propriile adevăruri
 • Te bucuri de tine însuți
 • Conștientizezi ce te face fericit
 • Prețuiești unicitatea fiecărei forme de viață
 • Descoperi puterea revitalizantă a iubirii
 • Înțelegi efectele trăirilor tale asupra Creației
 • Îți potențezi puterea creatoare
 • Vezi existența din noi perspective

 

 

Mesajul autorilor

 

Tot ceea ce facem izvorăște din intenția de a contribui la conturarea unei lumi mai frumoase, în care oamenii să prețuiască și să onoreze puterea creatoare care curge nu doar prin ființa lor, ci și prin fiecare particulă de viață existentă.

 • Autor:
  Maria Negru, Petru Ionuț Negru
 • Editura:
  Celestara
 • Categorie:
  Dezvoltare personală
 • Limba:
  Română
 • Tip coperta:
  Paperback
 • Număr de pagini:
  272
 • Format:
  130 x 200
 • Data apariției:
  Octombrie, 2021
 • ISBN:
  978-606-95272-1-4
 • Cod de bare:
  9786069527214

de către Palcu Cornelia, 11 Noiembrie 2021

Aș citi-o din nou, fără oprire. Mă simt extraordinar... Mă bucur în continuare de efectul pe care îl are cartea asupra mea. M-a afectat în mod subtil, dar profund. De mult timp nu am mai avut o asemenea experiență.

de către Virlan Raluca Elena, 10 Noiembrie 2021

Este o carte minunata care chiar merita a fi citita. O carte care te ajuta sa descoperi drumul spre sufletul tau si intelegi ca fericirea face parte din fiecare. O recomand cu mare drag!

de către Marian Oliver, 10 Noiembrie 2021

Super carte, super Autor. Fiecare pagină citită mi-a insuflat putere, dorință de viață și speranță. Am descoperit lucruri noi, și m-am relaxat citind și citind, cu o sete crescândă, această carte. Mulțumim Autorilor.

de către Carmen Tănăsescu, 04 Noiembrie 2021

Cartea este o sursă bogată de informații despre viață. Ideile sunt foarte utile, frumos explicate, pe înțelesul tuturor. Ceea ce m-a surprins este că la orice pagină aș deschide, găsesc informații prețioase, care nu încetează să mă captiveze și să îmi trezească curiozitatea.

de către Daniela Bosoi , 04 Noiembrie 2021

O carte plină de sens, care trebuie citită cu pixul în mână. Pentru mine, multe dintre idei au fost noi, iar acest aspect m-a câștigat din prima.